Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

United Airlines

United Airlines, Inc. (наричана обикновено United) е голяма американска авиокомпания със седалище в Willis Tower в Чикаго, Илинойс. Юнайтед управлява голяма вътрешна и международна маршрутна мрежа, обхващаща големи и малки градове в Съединените щати и всичките шест обитаеми континента. Измерено по размер на флота и брой маршрути, това е третата по големина авиокомпания в света след сливането й с Continental Airlines през 2010 г. Юнайтед има осем центъра, като Чикаго–О'Хеър е най-големият по отношение на превозените пътници и броя на заминаванията. Той е член-учредител на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света с общо 28 авиокомпании членове.Регионалната услуга се управлява от независими превозвачи под марката United Express. Името на марката United е създадено от сливането на няколко авиокомпании в края на 1920 г., като най-старата от тях е Varney Air Lines, която е основана през 1926 г.
United извършва полети до 238 вътрешни дестинации и 118 международни дестинации в 48 държави или региони на пет континента. До пролетта на 2021 г. Юнайтед отново ще лети редовно до всичките 6 населени континента след възстановяването на редовните целогодишни полети до Африка. Базираната в Чикаго United Airlines добавя пет нови трансатлантически дестинации през пролетта на 2022 г., докато се подготвя за потенциално възстановяване на летните пътувания между Съединените щати и Европа през следващата година.Разширяването ще бъде най-голямото трансатлантическо разширяване в историята на компанията и ще включва дестинации в Испания, Португалия, Норвегия, испанските Канарски острови и Йордания.

Багаж:

Ръчен багаж на United Airlines
Една ръчна чанта в пълен размер 9 инча x 14 инча x 22 инча (22 см x 35 см x 56 см) плюс един личен предмет 9 инча x 10 инча x 17 инча (22 см x 25 см x 43 см). Ако пътувате с билет Basic Economy, вашата лична вещ ще бъде единствената вещ, която можете да носите на борда. За пътуващите с базова икономична класа ще ви бъде разрешен само един личен артикул, освен ако не сте член на Premier® или основен член на карта, използващ квалифицирана кредитна карта MileagePlus. Ако превишите този лимит, ще трябва да регистрирате техния багаж и да платите приложимия чекиран багаж плюс такса за обработка на изхода от $25 като такси за багаж на United.
Максималният външен размер на стандартния регистриран багаж е 62 инча (158 см), включително дръжки и колела.

Максималното тегло за регистриран багаж се основава на класа на обслужване, както и на вашия MileagePlus Premier® статус.