Оферти за самолетни билети от София до Сен Дени:
Еднопосочни самолетни билети от София до Сен Дени
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Сен Дени
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Самолетни билети до Сен Дени – Столицата на Реюнион

Сен Дени е префектура (административна столица) на френския отвъдморски департамент и регион Реюнион , в Индийския океан. Намира се в най-северната точка на острова, близо до устието на Ривиер Сен Дени.Сен Дени е най-населената община във френските отвъдморски департаменти и деветнадесетата по население в цяла Франция. При преброяването през 2019 г. е имало 314 880 жители в столичния район Сен Дени (както е определен от INSEE), 153 810 от които са живели в самия град (община) Сен Дени, а останалите в съседните общини на La Possession, Sainte-Marie, Sainte-Suzanne, Saint-André и Bras-Panon.

IBM има офис в Сен Дени. Островът започва да се превръща в цифров център за близките африкански нации, разчитайки на своите два подводни кабела за добри интернет връзки. Потенциалът за услуги би променил икономиката на острова, която сега зависи от захарта, селскостопански продукт. Университетът в Сен Дени има програми за обучение на младото население в цифрови умения. Създават се нови бизнеси, за да обслужват нуждите на авиокомпаниите от софтуер.

Имаш резервирани самолетни билети до Сен Дени? Ето какво да посетиш!

Забележителности

От музеи до креолски деликатеси и фантастично улично изкуство, столицата на френския отвъдморски департамент Реюнион е впечатляваща. Този вулканичен остров е малка капка в Индийския океан, разположен незабележимо между Мадагаскар и Мавриций и често липсващ от световните атласи за голямо огорчение на Реюнионе. Но бъдете сигурни, че има причини да посетите този меланхоличен крайморски град, който е разположен толкова красиво между хълмовете и морето.

Публичните арт инсталации, мистериозните статуи и стенописите на Сен Дени, някои от които се простират по дължината на сградите, са несравними. Абсолютно незабравима е красивата, но смущаваща статуя на Гереон Роба, която стои предизвикателно по протежение на брега близо до Barachois, държейки отсечената му глава в ръцете си, зловеща червена светлина, излъчваща се отвътре. Табела разказва историята на робите Гереон и Жасмин, които са били обезглавени на това място през 1812 г. за бунт срещу потисническата робска система.

За екзотични сувенири на изключително атрактивни цени се насочете към Le Grand Marché. Посетителите неизбежно в крайна сметка вземат сувенири за вкъщи, изобразяващи неофициалните талисмани на острова, Геконът и птицата Додо. Дървените самолети Air Astral (националната авиокомпания на Реюнион) също са много търсени. Любезните продавачи от Мадагаскар са из целия пазар с техните селски музикални инструменти, килими, кошници и рокли. Цените са добре обозначени и пазаренето е приятно.

На екскурзия или почивка в Сен Дени? Опитай местната кухня!

Кухня

За типичните закуски Réunionnais, на които се наслаждавате край морето, щандовете за храна в Barachois са най-добрият ви залог. Има всичко от ругайл, гратен, пържени картофи (пържени картофи) и китайска храна за вкъщи до националната бира на острова, Бърбън. Магазините и кафенетата за самуса на Rue du Marechal Leclerc също не са за подминаване.

Търсите евтини самолетни билети до Сен Дени. Не забравяйте да проверите flights365.bg!

Ако търсите достъпни самолетни билети до Сен Дени не търсете повече! На нашия уебсайт ще можете да намерите някои от най-добрите оферти за самолетни билети до Сен Дени. Планирайте следващата си европейска ваканция и резервирайте евтини самолетни билети от flights365.bg сигурно и лесно!