Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Ryan Air

Райънеър е нискотарифна авиокомпания, най-голямата в Европа по брой превозени пътници сред всички авиокомпании и по размер на флота сред нискотарифните. Седалището ѝ е в Дъблин, Ейре. Основана е през 1985 г. от ирландския милионер Тони Райън (1936 – 2007), на когото е наречена, Крис Райън и Лиъм Лонерган (собственик на туристическа агенция). През 1985 г. компанията лети по единствен маршрут – Уотърфорд – летище Гетуик (Лондон) на бразилски 15-местен самолет Embraer Bandeirante. Основата за бурния растеж на фирмата през последните години е комерсиалната ѝ стратегия. До 2016 г., за разлика от повечето си конкуренти, Райънеър не лети до главните летища, а до по-малки и отдалечени летища, но добре свързани с автобусен или железопътен транспорт с големите градове, което води до спестяване на високи летищни такси. Към 2016 г. стратегията на компанията е променена и включва полети до главните летища.
Ryanair изпълнява полети до над 260 дестинации в 34 страни, като всички те са до европейски летища, с изключение на Йордания, Израел, Мароко и Кипър.

Багаж:

Допустими размери на ръчния багаж на Ryanair
Пътниците с неприоритетни билети не могат да носят ръчен багаж. Имате право да носите един личен предмет, като раница, но вашият ръчен багаж на Ryanair не може да бъде по-голям от 25 см x 40 см x 20 см. Клиентите с приоритетни билети могат да носят една лична вещ и една бройка ръчен багаж, които не тежат повече от 10 килограма и не са по-големи от 55 см x 40 см x 20 см.
Допустими размери на регистрирания багаж на Ryanair
Нито един билет с Ryanair не се предлага с включен допустим багаж. Всеки пътник обаче може да закупи места за до три регистрирани багажа, които тежат не повече от 20 килограма всеки. Цената зависи от маршрута и от закупуването на допълнително място за пратки. Най-добре е да правите резервациите онлайн поне един ден предварително, тъй като ще платите по-малко, отколкото да го направите на летището. Имайте предвид, че Ryanair затваря мястото за пускане на багаж 40 минути преди всеки полет.
Ryanair Екстра Багаж
Ако някой от вашия чекиран багаж тежи повече от 20 килограма, ще бъдете таксувани с £11 на кг до 32 кг като част от правилата на Ryanair за свръхбагаж. Ако товарът ви тежи повече от 32 килограма, авиокомпанията няма да ви позволи да летите с него.