Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Lufthansa

Deutsche Lufthansa AG , по-известна само като Lufthansa, е най-голямата немска авиокомпания. Тя е флагманският авиопревозвач на Германия, най-големият европейски авиоконцерн, включващ в себе си и големи авиокомпании, като Swiss International Airlines и Austrian Airlines. През 1997 г. Lufthansa става един от основателите на най-големия алианс от авиакомпании, Star Alliance и принадлежи на Lufthansa Group, най-голямата авиокомпания в Европа. Седалището на компанията се намира в Кьолн, а основното летище, от което оперира, е Франкфурт на Майн. В последните години летището в Мюнхен се оформя като втора база на авиокомпанията, а на летището в Хамбург са основните хангари за ремонти на флотата. С повече от 260 дестинации в 102 държави, авиокомпаниите на Lufthansa Group достигат до повечето места по света. Тяхната широка, стабилна мрежа от международни маршрути включва най-удобните опции за връзка за пътуващите на дълги разстояния

Багаж:

Разрешеният безплатен багаж се определя от резервираната класа на обслужване и статуса на пътника и e показaн на билета нa пътник.
За всички полети на Lufthansa се прилагат следните основни правила за безплатния багаж:
  • Икономична класа 1 брой ръчен багаж до 8 кг
  • Economy Classic & Flex 1 брой ръчен багаж до 8 кг и 1 брой багаж до 23 кг
  • Бизнес класа 2 броя ръчен багаж, всеки до 8 кг и 2 броя багаж, всеки до 32 кг
Размери за ръчен багаж: 55 x 40 x 23 см
За сгъваеми чанти за дрехи: 57 x 54 x 15 см.
Максималният размер на бройка багаж (ширина + височина + дълбочина), независимо от класа, е 62 инча (158 см). Багжи, които са по-големи или по-тежки от разрешените размери и тегло или които са в допълнение към допустимия безплатен багаж, ще се превозват като свръхбагаж срещу фиксирана такса, вижте повече информация по-долу.
  • Икономична класа: 1 чанта до 23 кг
  • Business Class General: 2 чанти до 32 кг всяка
  • Първа класа: 3 чанти до 32 кг всяка