Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Милано

Милано има 3 международни летища – Малпенса, Линате и близкото летище Бергамо. С повече от 46 милиона пътници годишно, Милано е вторият най-натоварен италиански град по въздушен трафик.
Летище Милано Малпенса (Milano Malpensa; MXP IATA) е основното летище за град Милано и регионите Ломбардия, Пиемонт и Лигурия в Северна Италия. Това е второто най-натоварено летище в страната и един от двата й междуконтинентални центъра, другият е летище Фиумичино в Рим. Намира се на 40 км северозападно от Милано, близо до градовете Галарате и Бусто Арсицио. Това не е единственото летище в Милано, нито най-близкото до центъра на града – по-малкото летище Линате в източната част на Милано е на 8 км от центъра на града. Почти всеки голям европейски, близкоизточен и северноафрикански превозвач има полети до Малпенса. Air Canada, American, Delta и United летят до дестинации в Северна Америка; Air China, Air India, All Nippon, Cathay Pacific, EVA Air, Korean Air, Pakistan International, Singapore Airlines и Thai свързват Malpensa с Южна, Източна и Югоизточна Азия, а LATAM лети от Сао Пауло. Там летят и няколко бюджетни и чартърни авиокомпании.За местни дестинации нискотарифният превозвач EasyJet превърна това летище във втория си по големина център с полети до по-голямата част от Европа.
Малпенса е най-малко на час и половина от центъра на Милано с всеки вид транспорт. Има две станции: една на Терминал 1 и на Терминал 2. Ако пътувате със семейство или група от повече от 4 души, или ако искате да пътувате с автомобил, струва си да резервирате частен трансфер. Частните трансфери са по-скъпи от такситата, но включват услуга за посрещане (шофьорът чака групата в салона за пристигане, показвайки табела) и обикновено се движат с автомобили от среден или висок клас.