Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Лондон

Лондон Сити (LCY)- Летище Лондон Сити (LCY) е едно от най-лесните и достъпни летища в Лондон, благодарение на местоположението си само на 9,5 км (6 мили) източно от централен Лондон и на 4,8 км (3 мили) от Canary Wharf. Залата за пристигащи на летище Лондон Сити е на приземния етаж на малкия терминал. След като напуснете самолета, ще преминете през паспортен контрол, връщане на багаж и митница. Пътуващите ще намерят гишета за информация и таксита, бюро за обмяна на валута и място за оставяне на багаж.
Заминаващите на летище Лондон Сити можете да намерите на първия етаж на терминала. Всички пътници трябва да преминат проверка за сигурност, преди да влязат в салона за заминаване, който разполага с магазини, барове и кафенета. Летище Лондон Сити разполага със специален персонал, който помага на пътниците с нуждите от достъпност. Docklands Light Railway (DLR) е първата напълно достъпна железопътна линия в Обединеното кралство за хора с инвалидни колички. Всяка платформа на DLR станция има асансьори, ескалатори или рампи и всички платформи са на едно ниво с влаковете за достъп без стъпала. Всички DLR влакове имат определени зони за инвалидни колички.Пътуващите с увреждания трябва да знаят, че значителен брой станции на лондонското метро не са оборудвани с асансьори. Има много възможности за настаняване наблизо около Canary Wharf и изложбения център ExCeL London.
Летище Лондон Сити разполага с паркинг. Най-отдалеченият от терминала е само на седем минути пеша.
Лондон Гетуик (LGW)- Летище Гетуик (LGW) се намира южно от Лондон. Gatwick Express е влакова услуга без прекъсване между летището и гара Виктория в централен Лондон. Southern и Thameslink също предлагат влакови услуги от летище Гетуик до няколко гари в Лондон. Gatwick Cars е официалният доставчик на таксита на летището. Автобусите от автогара Виктория до Гетуик отнемат около час и половина до два часа. Гетуик има два терминала: Северен терминал и Южен терминал. И двете имат селекция от магазини, ресторанти, кафенета, обменни бюра и бюра за помощ. За заминаващи полети на летище Гетуик гишетата за регистрация могат да бъдат намерени на третия етаж както на северния, така и на южния терминал. Всички пътници трябва да преминат контрол за сигурност, преди да влязат в салона за заминаване. В залата за пристигащи на летище Гетуик ще намерите магазини, барове, ресторанти и обмяна на валута.
Лондон Хийтроу (LHR)- Разположено на 32 км (20 мили) западно от централен Лондон, летище Хийтроу е най-натовареното летище в Обединеното кралство и едно от най-посещаваните летища в света.
Лондонското летище Хийтроу е разположено на четири терминала (терминали 2, 3, 4 и 5), всеки с магазини, ресторанти, обмяна на валута, информационни пунктове, гишета за настаняване и съоръжения за оставяне на багаж. Залата за пристигащи на летище Хийтроу е на приземния етаж на терминали 3, 4 и 5 и на първия етаж на терминал 2. След като напуснете самолета, ще преминете през паспортен контрол, връщане на багаж и митница. В залата за пристигащи ще намерите магазини, ресторанти, обмяна на валута и бюра за коли под наем и хотелски резервации. Заминаващите на летище Хийтроу са на четвъртия и петия етаж на Терминал 2, приземния етаж на Терминал 3, втория етаж на Терминал 4 и последния етаж на Терминал 5. Всички пътници трябва да преминат проверка на сигурността.
Хийтроу Експрес до Лондон Падингтън е най-бързият начин за пътуване между летище Хийтроу и централен Лондон, отнема 15 до 20 минути. Може да пътувате между летище Хийтроу и централен Лондон и с влак, метро, такси и автобус.
Летище Хийтроу разполага с много паркинги за дълъг и кракът престой
Лондон Саутенд (SEN)- Лондонското летище Саутенд се намира на 64 километра (40 мили) от центъра на Лондон. Полети тръгват от летище Саутенд за редица дестинации в цяла Европа.След напускане на самолета при пристигане на лондонското летище Саутенд и преминаване през паспортен контрол, получаването на багаж е в следващата зала преди митницата. След митницата сте на по-малко от една минута пеша от гарата и паркингите срещу изхода за пристигащи.
Зоната за чекиране за заминаващи на лондонското летище Саутенд се намира в далечния край на сградата на терминала. Всички пътници трябва да преминат през проверка преди да влязат в салона за заминаване, който разполага с магазини, бар, ресторант, кафене и обмяна на валута.Жп гара London Southend Airport се намира точно срещу пътническия терминал, осигурявайки чест и лесен достъп до централен Лондон. Влаковете до лондонската гара Liverpool Street през Stratford работят от 4.05 сутринта до 23.05 часа от понеделник до събота и от 6.19 сутринта до 22.58 часа в неделя.Паркингите на лондонското летище Саутенд са само на няколко минути пеша от сградата на терминала. Паркингът може да бъде резервиран предварително на уебсайта на летището.
Лондонското летище Саутенд предлага помощ за пътници с нужда от достъпност. Всички етажи на жп гарата и летищния терминал са достъпни с асансьор.Holiday Inn Southend е официалният хотел на летище London Southend със 129 стаи, зона за конференции и събития, ресторант и бар. Хотелът е на кратка разходка до сградата на терминала.
Лондон Лутън (LTN)- Летище Лондон Лутън (LTN) се намира на 56 км (35мили) северозападно от централен Лондон.Много нискотарифни авиокомпании, предлагащи евтини полети, са базирани на летище Лутън.Летище Лондон Лутън е петото най-натоварено летище в Обединеното кралство. Залата за пристигащи на летище Лутън разполага с магазини, барове, ресторанти, обмяна на валута и център за по-нататъшни пътувания, където можете да уредите кола под наем или да резервирате автобусни билети. Салонът за заминаващи на летище Лутън също разполага с магазини, ресторанти, барове и обмяна на валута. Летище Лутън разполага с набор от паркинги за дълъг и кратък престой .Използвайте само лицензирани таксита или реномирана компания за микробуси и никога не използвайте неоторизирани шофьори.
Жп гара Luton Airport Parkway е на 10 минути от летището с автобус.Влаковете от Лутън до централен Лондон отнемат около 45 минути. Автобусите на Green Line са напълно достъпни за ползватели на инвалидни колички. За да сте сигурни, че има достъпен автобус за вашето пътуване, трябва да се обадите поне 24 часа предварително на 0844 801 7261. Thameslink и East Midlands Railway също предоставят подкрепа за пътници с увреждания, от резервиране на вашето пътуване до помощ при слизане и качване на влаковете.
Лондон Станстед (STN) - Летище Лондон Станстед (STN) е четвъртото най-натоварено летище в Обединеното кралство. Намира се на 64 км (40 мили) североизточно от Лондон. Много нискотарифни авиокомпании предлагат евтини полети между Лондон Станстед и Европа. Предлагат се паркинги за кратък и дългосрочен престой за пътуващите с кола до летището. Залата за пристигащи на летище Станстед разполага с набор от магазини, ресторанти, услуги за обмяна на валута и офиси за коли под наем.