Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Лисабон

Летище Лисабон (LIS IATA) е най-натовареното летище в Португалия. Летището се намира почти изцяло в границите на град Лисабон. Той служи като основен център, свързващ Европа с Африка (главно бивши колонии) и Южна Америка (особено Бразилия). Летището разполага с 2 терминала
Терминал 1 е основният терминал, използван от всички авиокомпании, с изключение на заминаващи от нискотарифни превозвачи, определени за Терминал 2. Всички пристигащи, включително нискотарифните превозвачи, кацат на Терминал 1. Терминал 2 е малък терминал, използван за заминаванищи от повечето нискотарифни превозвачи: Blue Air, easyJet, Norwegian, Ryanair, Transavia и Wizz Air. AeroBus и летищният автобус спират тук.
Няма да останете гладни или жадни на летище Лисабон. Американските и световни вериги са в изобилие: Burger King, KFC, McDonald's/McCafe, Pizza Hut и Starbucks. Ще намерите много местни и национални заведения за хранене. Може да искате да избегнете познатите имена, които можете да намерите във всяко кътче на земното кълбо, и вместо това да се насладите на някои от португалските предложения.
След като преминете през охраната на Терминал 1, може да решите, че се намирате в търговски център, предвид изобилието от магазини, които ще откриете.