Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Франкфурт

Летище Франкфурт (FRA) се намира на около 12 км или 8 мили югозападно от центъра на Франкфурт. Над 306 дестинации се обслужват от летището, предлагани от около 94 авиокомпании, които покриват около 98 държави. Летище Франкфурт е четвъртото най-натоварено летище в Европа по отношение на броя на пътниците и най-натовареното по отношение на движението на товари.
Франкфурт е основният център на германския превозвач Луфтханза.
Летището се състои се от няколко пътнически терминала:
Терминал 1 на летище Франкфурт е най-старият и най-голям терминал. Основно използван от Lufthansa, той е домакин на международни и вътрешни полети.
Терминал 2 на летище Франкфурт е домакин на международни и вътрешни полети.
Терминал за първокласни пътници на Lufthansa.
Намира се близо до Терминал 1 и само пътниците от първа класа на Lufthansa и HON Circle имат достъп до него.Оборудван е с индивидуален скрининг за сигурност и други съоръжения като паркиране от служител, салон, офис, ексклузивен ресторант, стая за пушачи и вани с мехурчета. Пътниците се транспортират до полета си с луксозен автомобил.
Най-добрият вариант за придвижване от летището до центъра на града са такси и трансфер. Влакът обаче също е чудесен вариант. Пътувайте до Франкфурт за 20 минути с такси или с автобусна линия №61. Ако искате частен транспорт от и до летище Франкфурт, можете да резервирате трансфер. Ако пък желаете да пътувате сами, колата под наем от Франкфуртско летище без съмнение е най-добрият вариант.