Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Айндховен

Летище Айндховен е свързано с града и неговата главна жп гара посредством две автобусни линии: 400 и 401, които се редуват през целия ден и осигуряват 20-минутно пътуване между летището и жп гарата приблизително на всеки 10 минути през деня. Няма автобусен транспорт между полунощ и 06:00 часа.
За разлика от Шипхол, летище Айндховен се обслужва предимно от нискотарифни превозвачи Ryanair, Transavia и Wizzair. Най-много полети има от дестинации около Средиземноморието, особено Турция. Има полети от повечето страни на ЕС и един от най-впечатляващите избори от дестинации за регионално европейско летище. Авиокомпаниите, опериращи до Айндховен са превозвачи от точка до точка, така че няма шанс да получите билет до Айндховен от летище, което няма директен полет - в този случай летенето до Амстердам или Дюселдорф може да е по-препоръчително.
Удобствата за пътниците включват: обменно бюро, офис за изгубени вещи, шкафчета за багаж, зона за повиване на бебета, здравен център и различни магазини, като Rituals, AH to GO, Victoria's Secret и безмитни магазини: Travel Plaza и Travel luxury. Летище Айндховен разполага и с разнообразие от ресторанти, барове и кафенета, като например: Upstairs (барът на хотел Tulip Inn), La Place, The Bar (флагман на бирата Bavaria) и Starbucks (както преди, така и след проверката за сигурност).[14] Летището предлага и бизнес център. Има 1500 паркоместа за краткросрочен и дългосрочен престой.