Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Iberia

Iberia, законно учредена като Iberia Líneas Aéreas de España, S.A. Operadora, Sociedad Unipersonal, е водещата авиокомпания на Испания , основана през 1927 г. Базирана в Мадрид, тя управлява международна мрежа от услуги от основната си база на летище Мадрид–Барахас. Iberia, с Iberia Regional (оперирана от независим превозвач Air Nostrum) и с Iberia Express, е част от International Airlines Group. В допълнение към превоза на пътници и товари, Iberia Group извършва свързани дейности, като поддръжка на самолети, обслужване на летища, ИТ системи и кетъринг по време на полет. Авиокомпаниите на Iberia Group летят до над 109 дестинации в 39 държави и още 90 дестинации чрез споразумения за споделяне на кодове с други авиокомпании. На 8 април 2010 г. беше потвърдено, че British Airways и Iberia са подписали споразумение за сливане , което прави комбинираната операция третата по големина търговска авиокомпания в света по приходи. Акционерите на двата превозвача одобриха сделката на 29 ноември 2010 г.Новослятата компания, известна като International Airlines Group (IAG), е създадена през януари 2011 г., въпреки че и двете авиокомпании продължават да работят под съответните си марки.

Багаж:

Можете да вземете една ръчна чанта и една лична вещ.
Поради ограничения капацитет в кабината на самолета, по изключение при натоварени полети част от ръчния багаж може да бъде изваден и съхраняван в багажното отделение без допълнителни разходи. Ако вашият ръчен багаж е по-голям от стандартния, той ще бъде поставен в багажното отделение и може да се наложи да заплатите допълнителна такса. Самолетите на Iberia Regional Air Nostrum са по-малки, така че може да има някои ограничения относно това какво можете да вземете със себе си в кабината. В този случай вашият багаж ще бъде поставен в багажното отделение и ще бъде на разположение за вземане при пристигането.

  • Икономична класа: 1 ръчна чанта +1 личен аксесоар с максимално тегло 10 килограма
  • Бизнес класа: 1 ръчна чанта +1 личен аксесоарс максимално тегло 14 килограма
Дръжка, отделения за джобове и колелца включени в размерите. Багажът, който надвишава тези размери, трябва да бъде чекиран. Тези части трябва да се поберат в устройството за проверка на размера, разположено на летищата, и трябва да можете сами да ги вдигнете в горното шкафче.
Максимални стандартни тегла и размери за регистриран багаж
23 кг (максимум 32 кг), 158 см (височина+ширина+дължина)
Дръжка, отделения за джобове и колелца включени в размерите.
Максималното тегло на всяка бройка е както е посочено в допустимия ви багаж, но можете да вземете до 32 кг при заплащане на такса за свръхбагаж. Не приемат багаж над 32 кг.Целият чекиран багаж е личен и не подлежи на прехвърляне: всеки пътник трябва да регистрира собствения си багаж. Има някои изключения.