Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Delta

Delta Air Lines, Inc., обикновено наричана Delta, е една от големите авиокомпании на Съединените щати и унаследен превозвач. Една от най-старите действащи авиокомпании в света, Delta, е със седалище в Атланта, Джорджия. Авиокомпанията, заедно със своите дъщерни дружества и регионални филиали, включително Delta Connection, оперира над 5400 полета дневно и обслужва 325 дестинации в 52 страни на шест континента. Delta е член-основател на алианса на авиокомпаниите SkyTeam.

Delta има девет центъра, като Атланта е най-големият по отношение на общия брой пътници и брой заминавания. Тя е класирана на второ място сред най-големите авиокомпании в света по брой превозени пътници по разписание, приходи от прелетени пътник-километри и размер на флота. Той е класиран на 69-то място във Fortune 500. Лозунгът на компанията е „Продължавай да се катериш.“
Delta и нейните световни партньори обслужват повече от 15 000 полета на ден, 1000 дестинации в на 60 страни. Delta е единственият американски превозвач, който лети до Дакар и Копенхаген. През март 2020 г. Delta спря всички полети до континентална Европа за 30 дни и съкрати 40% от капацитета си.

Багаж:

На пътниците на Delta Air Lines е разрешено да носят на борда на самолета едИн брой ръчен багаж плюс един личен предмет, като например куфарче, чанта за фотоапарат или малка раница. Вашият ръчен багаж трябва да се побира в контейнерите над седалката или под седалката пред вас. Ръчният багаж не може да надвишава 114 см като комбинирана дължина, ширина и височина; това включва всякакви дръжки и колелца – с изключение на малки музикални инструменти, които се побират в пространството над седалката или пространството под седалката, налично по време на качването. Багажът трябва да отговаря на ограниченията за размер на ръчния багаж (приблизително 56 x 35 x 23 см).Поради ограниченото пространство над седалките, на пътниците на Delta Air Lines, пътуващи с полети с 50 места или по-малко, е разрешено да носят само един личен предмет на борда на самолета.
Чекиран багаж на Delta Air Lines
Когато пътувате с Delta Air Lines, най-често срещаните такси за пътниците, пътуващи с вътрешен полет са $25 в едната посока за първия ви багаж под 23 кг и $35 в едната посока за първия ви багаж под 23 кг. Общият размер на багажа не трябва да надвишава 157 см.