Home Без категория Защо да резервираме предварително места при полет?

Защо да резервираме предварително места при полет?

by f365
самолет седалки

Струва ли си да плащате за запазване на места в самолета? Когато пътуват със самолет или с друг вид транспорт повечето хора имат предпочитания за местата на които ще седят. Особено при полетите със самолет, много от пътниците предпочитат да бъдат на седалките до прозореца, за да наслаждават на гледките от високо. Други пък искат да избягат от тези гледки поради страх и предпочитат да стоят до пътеките. Каквито и да са предпочитанията на пътниците, да стоите на място на което ви е комфортно допринася за едно по-приятно пътуване, особено ако полета продължава часове.

Знаете ли че през 2019г Thomas Cook Airlines са направили проучване относно предпочитанията на пътниците за места. Анкета сред 2000 британски пътници установява, че 61% предпочитат местата до прозореца пред местата до пътеката, като 83% заявяват, че това е, за да се насладят на невероятната гледка. Само 2% от техните пътници искат средна седалка.

Ако не пътувате сами, със сигурност ще искате да стоите заедно с хора от вашата компания или приятели. Когато не сте резервирали местата си предварително, може да се окаже, че ще бъдете на различни места и няма да има с кои да си говорите по време на полета. А когато става дума за семейства с деца, препоръчваме да резервирате местата за да бъдете сигурни, че ще бъдете заедно с тях. Резервирайки онлайн своя билет с определено място има своето предимство особено когато говорим за комфорт по време на полета. Друга опция, която е свързана с резервирането на място в самолета и е резервирането на допълнително място за крака срещу допълнителна такса. Да, особено по-високите хора биха оценили тази възможност. Особено на дълъг полет всеки би искал, както се казва да си изпъне краката, вместо стои на тясно в продължение на часове.

You may also like