Home Без категория По-евтини ли са самолетните билети на летището?

По-евтини ли са самолетните билети на летището?

by f365
самолетни билети на летището

Благодарение на новите технологии и дигитализацията, все повече от нещата, които правим се случват през нашия телефон. Покупките на дрехи, храна и козметика са вече част от ежедневието ни, спестявайки ни часове в пътуване или обикаляне на магазините. Същото е и с резервирането на самолетни билети. Само с няколко клика от уюта на вашия дом може да резервирате билета си онлайн до съответната дестинация. 

Как са се резервирали самолетни билети преди?

Ако се върнем години назад, ще видим че начинът, по който намираме и резервираме самолетни билети, се е променил значително. Един доста остарял метод за закупуване на самолетни билети е директно на летището. И докато мнозина дори не са си помисляли за този вариант, то за други това е начин да се закупят евтини самолетни билети

По-ниска ли е цената на самолетните билети на летището?

Убеждението, че трябва да е по-евтино, ако се резервират билети на летището, се върти около идеята за премахване на посредника. Имайте предвид, че при проблем с полета, посредника ще бъде този към когото може да се обърнете в случаи на въпроси или възникнали проблеми. Нека бъдем реалисти и за цената. Едва ли всеки път като решите да летите със самолет, ще има билети в последния момент за вашия полет на супер цена. Първо по този начин рискувате да не се качите на самолета изобщо и второ, ще бъдете неприятно изненадани от високата цена. Когато местата в самолета са запълнени и остават малко свободни, то цената на тези места е висока. И обратно когато няма много желаещи за полета, авикомпанията пусна по-ниски цени, за да запълни местата за полета. 

Всъщност няма никакви предимства при закупуване на самолетен билет на летището. Така че, спестете си много време, стрес и дори пари, като резервирате полетите си онлайн, преди да се отправите към летището. Преди всичко си осигурявате спокойствие, че имате билет за полета си, резервирали сте желаното място и най-вече сте намерили подходящия полет за вас, а при евентуален проблем ще имате посредник към който да се обърнете за помощ.

You may also like