Home Без категория Къде да пазаруваме в Милано?

Къде да пазаруваме в Милано?

by f365

Милано неизменно присъства в списъка редом с Лондон и Париж, когато става въпрос за най-добрите дестинации за пазаруване в Европа. Хиляди туристи всяка година купуват самолетни билети до тази дестинация с цел шопинг. Миланците обичат да пръскат парите, за да изглеждат добре, и старата поговорка „когато си в Рим, прави като римляните“ вероятно може да бъде възпроизведена тук; когато сте в Милано, опитайте се да изглеждате толкова добре, колкото миланците. Не е лесна задача, но усилията си струват.

Милано е място от типа „пазарувай докато не припаднеш“, въпреки че ще се очаква да се вземете в ръце и да пазарувате малко повече. Не всичко опира до големите имена, посетителите ще открият и по-достъпни места за пазаруване на разумни цени. Подобно на ресторантьорската си сцена, пазаруването в Милано е изживяване „за всеки по нещо“, което отговаря на всички изисквания.

Фрип – Разположен само на няколко крачки от живописната Colonne di San Lorenzo, Frip съществува от почти 25 години, занимавайки се с „ непретенциозна мода“ от най-добрите британски, френски и скандинавски марки. Той се харесва на тези, които търсят по-дълготрайни алтернативи на предложенията от магазините за  мода, която следващия сезон няма да е актуална. Frip продава дрехи и аксесоари за мъже и жени, които са предопределени да се превърнат в основни елементи в гардероба за години напред.

Бивио – Най-големите почитатели на модата в Милано трябва да почисти гардеробите си някой път, нали? И когато това се случи, нещата отиват направо в Bivio. Единственият  магазин, където можете да намерите Marni или Prada преди два сезона на цената на рокля Zara, изгодни предложения ви очакват, щом запретнете ръкави и се разровите в препълнените рафтове на Bivio. Обхващайки три магазина както за мъже, така и за жени на улица Мора в квартал Тичинезе и трети в Порта Венеция, следвайте магазина в социалните медии, за да получавате първа информация за най-новите зареждания на стока.

Dmag е верига от търговски обекти, която има различни местоположения из Милано,  където ще намерите огромна колекция от намалени дизайнерски дрехи, обувки и аксесоари, по този начин наистина можете да получите милански блясък на достъпни цени. Не забравяйте да посетите  Scalo Outlet и The Highline Outlet за още добри попадения!

You may also like