Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Austrian

Austrian Airlines AG, често съкратено до Austrian, е националният превозвач на Австрия и дъщерно дружество на Lufthansa Group.Седалището на авиокомпанията е на територията на международното летище на Виена в Швехат, където поддържа и своя център. Към юли 2016 г. авиокомпанията лети до шест вътрешни и повече от 120 международни целогодишни и сезонни дестинации в 55 държави и е член на Star Alliance.. Austrian Airlines възобновиха полетите до Съединените щати на 1 юли 2020 г. след прекъсване, наложено от коронавирус. Водещият превозвач на Австрия свързва Виена с Чикаго, Ню Йорк и Вашингтон три пъти седмично. Авиокомпанията е сертифицирана с 4 звезди, благодарение на качеството на продуктите на летището и на борда и обслужването на персонала. Рейтингът на продукта включва места, удобства, храна и напитки, чистота и т.н., а рейтингът на обслужването е както за кабинния персонал, така и за наземния персонал.

Багаж:

На пътниците е разрешено да носят ръчен багаж на борда на полета си, но надбавката зависи от класа на резервираната услуга. На пътниците в икономична и премиум икономична класа е разрешено да носят една бройка ръчен багаж. На пътниците в бизнес класа е разрешено да носят две части ръчен багаж на борда на своя полет.
Целият ръчен багаж не трябва да надвишава размерите от 55 cm x 40 cm x 23 cm и не трябва да надвишава общото тегло от 8 kg. Багажът трябва да е с подходящ размер, за да бъде прибран в кошчето над седалката или под седалката пред вас. Всеки ръчен багаж, който надвишава тези ограничения, ще бъде чекиран в багажното отделение и може да се наложат такси за свръхбагаж.
Освен това на пътниците е разрешено да вземат един личен предмет на борда в допълнение към ръчния си багаж. Не трябва да надвишава размерите 40см x 30см x 10см. Пътниците на Austrian Airlines получават определено количество безплатен багаж, но точната сума зависи от маршрута на полета. На определени членове и клас на обслужване се дава по-висок допустим безплатен багаж. Моля, вижте таблиците по-долу.
Разрешен безплатен багаж за класа на обслужване и европейски маршрути
  • Economy Light без багаж
  • Economy Classic & Flex 1 x 23 кг
  • Бизнес 2 х 32кг