Оферти за самолетни билети от София до Not found:
Еднопосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.price}} лв
Двупосочни самолетни билети от София до Not found
{{offer.depName}}
{{offer.depDate}}
{{offer.dstName}}
{{offer.retDate}}
{{offer.price}} лв

Air France

Air France е флагманският превозвач на Франция със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France–KLM Group и член-основател на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Към 2013 г. Air France обслужва 36 дестинации във Франция и извършва редовни пътнически и товарни услуги по целия свят до 175 дестинации в 78 държави (93 включително отвъдморски департаменти и територии на Франция) и също така е превозила 46 803 000 пътници през 2019 г. Глобалният център на авиокомпанията е в Летище Гол с летище Орли като основен вътрешен център. Корпоративният щаб на Air France, преди това в Монпарнас, Париж, се намира на територията на летище Шарл дьо Гол, северно от Париж. През 2018 г. Air France и нейното регионално дъщерно дружество Hop са превозили 51,4 милиона пътници. Air France оперира със смесен флот от широкофюзелажни самолети Airbus и Boeing на дълги разстояния и използва самолети от фамилията Airbus A320 на къси разстояния. Air France лети до 36 вътрешни дестинации и 175 международни дестинации в 93 държави (към март 2020 г.) в Африка, Америка, Азия, Европа и Океания. На 8 юни 2022 г. на церемонията по връчването на наградите APEX Passenger Choice Awards за 2022 г. Air France спечели наградата „Най-добро забавление в Европа“. Тази награда е признание за качеството и разнообразието на предлаганите развлечения на борда на полетите на дълги разстояния.

Във всичките си кабини на дълги разстояния Air France предлага 1000 часа забавление на 33 000 екрана с висока разделителна способност. Авиокомпанията постепенно въвежда нов чувствителен на допир графичен интерфейс, достъпен на 12 езика и позволяващ на пътниците лесно да избират своята програма. Налични са повече от 350 филма, включително голяма селекция от френски филми, както и телевизионни сериали, документални филми, музика, подкасти, ръководства за дестинации, интерактивна карта и вградена камера, за да гледате излитането и кацането от мястото си. Има и индивидуално предложение за деца.

БАГАЖ:

Разрешеният ви ръчен багаж и ограниченията за тегло зависят от класата, в която пътувате.В икономична класа можете да носите 1 ръчен багаж и 1 личен предмет. Ако пътувате в кабината Premium Economy, Business или La Première, можете да вземете 2 броя ръчен багаж и 1 личен предмет.
Максималните размери на вашия ръчен багаж са: 55 x 35 x 25 см/21,6 x 13,7 x 9,8 инча (включително джобове, колела и дръжки).
Ако пътувате в икономична класа, вашият ръчен багаж и лични вещи не могат да надвишават 12 кг. Ако пътувате в кабината Premium Economy, Business или La Première, комбиниранато теглото на ръчния ви багаж и аксесоарите не трябва да надвишава 18 kg.
В допълнение към ръчния си багаж можете да носите 1 личен артикул. Този артикул не може да бъде по-голям от 40 x 30 x 15 см.Трябва да поставите личната си вещ на седалката пред вас, освен ако не сте седнали на ред до изхода. Ако сте седнали на ред до изхода, вашите лични вещи трябва да се съхраняват в горното отделение.
Броят на багажа, който можете да поставите безплатно в багажното отделение, зависи от класата, в която пътувате, вида на вашата тарифа и вашия статус на Flying Blue. Ще намерите цялата информация, свързана с багажа, когато изберете своя полет.
  • В икономична класа от 0 до 2 регистрирани чанти с тегло до 23 кг. всяка.
  • В класа Premium Economy 2 регистрирани чанти с тегло до 23 кг всяка.
  • В бизнес класа 2 броя регистриран багаж с тегло до 32 кг всеки.
  • В класа La Première 3 регистрирани чанти с тегло до 32 кг всяка.